1 Kasım 2010 Pazartesi

LiberKey - Her USB bellek için temel donanım

USB belleğini kullanışlı programlarla doldurmayı seven; fakat hepsini teker teker kurmakla uğraşmak istemeyenler LiberKey ile tam istediklerine ulaşabilecek.
LiberKey, USB belleğinizi için devasa bir program arşivi sunuyor. Bu sayede dışarıda karşılaşabileceğiniz durumlar için hazırlıklı olabilirsiniz. Set, sadece ücretsiz programları kullanıyor.

LiberKey taşınabilir program seti, sadece içerdiği araç sayısıyla birbirinden ayırt edilen üç farklı sürüm şeklinde sunuluyor: 200 programlı Ultimate sürüm, 100 programlı Standard sürüm ve en önemli araçlardan oluşan 30 programlı Basic sürüm.

USB belleğiniz için 200 MB araç
Hepsi dışarıda kullanım için ideal: Set, Office programlarından sistem araçlarına, multimedya programlarından web tarayıcılarına kadar birçok kategori sunuyor. Buna ek olarak LiberKey, programları hemen bulup başlatabileceğiniz bir hızlı başlatıcı (Quick Launcher) sunuyor. "File | Options" yolunu takip ettiğinizde program setini Türkçeye de çevirebilirsiniz.

Tam donanımlı Ultimate sürümün kurulum dosyası 200 MB civarında; USB belleğe açıldıktan sonra ise 500 küsür MB yer kaplıyor. Zayıflatılmış standart sürüm ise en önemli programları içeriyor ve kurulum dosyası boyunu 50 MB. Farklı set sürümlerinin içerdiği programları gösteren karşılaştırmayı üreticinin web sitesinde bulabilirsiniz.

Download: LiberKey Ultimate

Kaynak: CHIP Online http://www.chip.com.tr/